Om Änglavakt

Änglavakt Sverige AB grundades 2009 av Sandra Lones von Kantzow. De första åren drev Sandra verksamheten parallellt med föräldraledighet och har gradvist byggt upp verksamheten I dagsläget arbetar omkring 100 barnvakter hos oss i främst i Stockholm men även i Göteborg och i Skåne.

Änglavakt sätter relationen mellan ditt barn och vår barnvakt främst. Ditt barn är unikt, och er barnvakt rekryteras och utbildas för att möta upp just ditt barns unika behov. Barnvakten fyller en viktig funktion och blir på många sätt en del av familjen. Vi värdesätter långsiktiga, trygga och empatiska relationer och våra barnvakter ska ha gedigen erfarenhet och förstå vikten av dessa värderingar. Vi arbetar därför kontinuerligt med vikten av närvaro, att hitta stunder av lugn där samtal och lek får växa fram.

Trygghet och hälsa är grundpelare och därför satsar vi extra mycket på utbildning. Alla barnvakter genomgår en gedigen utbildning i första-hjälpen med Life in Mind samt en kurs i matlagning och näringslära med Johanna Westman.

Medarbetare

Sandra Lones von Kantzow

Grundare och VD

sandra@anglavakt.se

Ida Andersson

Kund- och rekryteringsansvarig

ida@anglavakt.se

Camilla Lindevall

Ekonomiansvarig

camilla@anglavakt.se